sticker ut med ebba nuu

      DATUM: 2011-04-30 TID: 19:50:20
Jappjapp, ikväll blir det ebba & eklanda.
Vi ska träffa folk i think. Vet inte vilka direkt men hoppas på massor!
Ska fixa mig lite nu sen ska jag möta upp ebba på torget halv 9. Hoppas eran valborg blir grym!
Puss



bjuder på mig själv ja0

Valborg & fint väder! :D

      DATUM: 2011-04-30 TID: 13:02:29
Shululululue!
Idag är det lördag = valborgsmässoafton = chiiiill
Fint väder också, kan det bli bättre? Min valborg kommer jag spendera med min kära ebba. Vet inte vad vi ska göra men folk ska vi träffa iallafall. Det har jag bestämt. Först hade vi tänkt åka in till slottskogen o picknicka men jag tror inte att det blir något för det är sjukt mke folk osånt där. Så vet inte vart vi kommer hänga ikväll. Överallt o ingenstans?
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen. Sen fixa mig osånt o sen hjälpa mamma och göra glass haha. Hon ska göra egen av någon anledning. Ebba slutar jobba klockan fyra så då sticker jag till donken o möter upp henne där så planerar vi resten av dagen då. Hoppas ni alla får en jättebra valborg!
Vi hörs säkert senare.
Pussss


Ny header kanske?

hemma i min gooooooa säng

      DATUM: 2011-04-28 TID: 14:12:50
Nu är jag äntligen hemma i mitt egna hus igen!
Sov ju på sjukhuset igår. Och fyyyy vad obekväma sängar dom har ;/
Hade med mig datan osånt men självklart hade dom inget internet så det blev ingen bloggning igår tyvärr. Har iallafall fått min korsett nu. Obekväm som fan men jag e tvingad till o ha den på mig. Har jätteont i ryggen idag..
Just nu ligger jag i min säng med min onepiece och kollar massa 90210 avsnitt. Älskar programmet. Blir nog bara att dega hemma idag och försöka sova tidigt. Om ingen vill träffas förstås. Skulle vara kul att komma ut lite också men vi får se hur jag gör.
Kan ta kort på korsetten ikväll så ni får se hur den ser ut. Det jobbiga är att man inte kan sitta i den haha :(
Vi hörs senare. Puss



Två bilder jag tog innan jag gick o la mig igår. Ser jätteliten ut haha (y)

dagen vi alla väntat på... fast neeee

      DATUM: 2011-04-27 TID: 10:53:46
Hejsansvejsan!
Sitter o väntar på att mami ska komma hem. Vi ska ju somsagt till doktorn idag. Nu på förmiddagen tror jag att vi bara ska prova ut korsetten osåntdär för jag ska inte sova förens klockan 10 ikväll. Haha, japp. Jag har en bestämd tid när jag ska sova. Sjukhuset som har bestämt det. Jag hatar verkligen sjukhus egentligen. Har typ spenderat halva mitt liv där känns det som.. skulle helst vilja sova hemma men måste man så måste man. Tur att det bara är en natt iallafall. Har ledigt från skolan imorgon också. För läkarna säger att man inte sover så mke första nätterna. Ska ta med mig en data dit iallafall. Får se om det blir macbooken eller min lilla. Har inte fått laddaren till macen men om magnus kommer hem med den idag tar jag med mig macen. Då kan jag ta bilder osånt haha (;
Nu ska jag käka något. Får se om jag kommer till gården ikväll. Kanske en liten stund om det går för läkarna.
Vi hörs nog senare ikväll. Update från tha sjukhus. Puss

Doktorn imon. hejåhå

      DATUM: 2011-04-26 TID: 18:59:26
Jag vet att jag inte skrivit på ett tag..
Nu har skolan börjat igen. Vi har bytt grupper osånt. Så nu är jag orange -.-
Har jätteont i huvudet och är tvärtrött men ska ut på en promenad runt sisjön med en kompis alldeles strax. Sen är det dh. Imorgon är jag ledig från skolan för jag ska till doktorn. Ska ju somsagt få korsett så imorgon ska jag sova över på sjukhuset. Inte så värst peppad men man måste ju. Hoppas det blir bra iallafall. Kommer ta med mig dator osånt dit.
Nu måste jag byta om så vi hörs väl antagligen senare/imon.
Puss..

PÅSKAFTON

      DATUM: 2011-04-23 TID: 16:07:20
MMMMMM, det går ju bra dethär!
Fast ne.

Sitter hemma just nu. Sov hos ebba från igår till idag. Va ute med lite folk igår. Mysigt. Varmt va det också. Frös ingenting på hela kvällen. Idag stack vi till torget helt jävla ofixade och köpte oss varsin ''onepiece'' på gina. Ebba köpte en mörkblå och jag en turkos. Tänkte köpa en rosa först men det kändes lite fööööör fjortis haha (;
Har precis färgat håret så ska torka det nu och se hur det belv. Färgade mest utväxten men körde hela håret på en gång. Skönt att få det gjort lixxom. Ikväll ska vi till ett par kompisar i eklanda och äta påskmat. Sen sticker jag ut med ebba och luffar runt i eklanda/mölndal/sisjön. Får väl se om vi träffar på någon trevlig människa som vill göra oss sällskap. vem vet?
Nu ska jag kolla färdigt på harry potter som går på trean sen ska jag bestämma mig för något jag kan ha på mig ikväll. Vi hörs!

Btw, GLAD PÅSK! o bilder kommer senare ♥

sådär

      DATUM: 2011-04-20 TID: 16:30:52
Nu sticker jag ner till eklanda och träffar Nadja.
Ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi igen imorgon. Puss
Jag e verkligen på jättebra humör idag. Solen lyser och allt e awesome. Eller ja, nästan allt :)

ojojojojoj..

      DATUM: 2011-04-20 TID: 14:55:37
Jag har helt glömt bort att jag har en blogg.
Ska försöka uppdatera lite bättre nu. Det är ju iallafall påsklov om någon har missat de (;
I fredags åkte jag upp till min farmor med pappa. Stannade där tills söndag. På måndagen va jag med ebba på dan och på kvällen käkade vi påskmiddag på gården. Sen träffade vi William, Challe, Oliver och Jesper.
Igår så träffade jag William, Challe, Andreas och Oliver. Men sen kom det massa folk o aa. Åkte hem och käka och sen när jag kom tillbaka till eklanda träffade jag Nadja som jag typ inte träffat på 24533 år känns det som. Vi snackade lite oså och sen va vi med William, Challe, Feeser, Oliver, o massa mer. Sjukt go kväll.
Idag så ska jag träffa Nadja och sen ikväll slaggar jag hos henne. Mysigt att bara prata gamla minnen osåntdär. Fast kvällen spenderas nog ute med chill folk.
Sådär. Nu har ni fått en liten uppdatering om mina senaste dagar. Har inte planerat något mer för veckan. Tycker inte om och planera :(
Nu ska jag sminka mig och käka osånt sen ska jag ringa Nadja, vi hööööörs!
Puss


SÄG ALDRIG ALDRIG!

      DATUM: 2011-04-10 TID: 21:49:49
Hallihallå!
Imorgon försvinner macbooken ifrån mig i en vecka. Så då börjar ja blogga från min lilla vita igen. Inte för att jag bloggar så ofta men aa, ni fattar.
KOm hem från bergakungen nyss. Va på never say never med ebba. Altså... ni som inte sett filmen måste se den. Spelar ingen roll om du är ett stort bieberfan eller inte tycker om honom alls. NI MÅÅSTE SE DEN. Själv var jag inte så stort bieberfan innan jag kollade på din. Visst, han sjunger som en gud. Men thats it. Och nu då, jag älskar killen. Jag är kär i Justin Bieber. Jag ska gifta mig med killen. Jag ska bli mamma till hans barn. Han e så omtänksam mot allt o alla. Han e hjälpsam och bryr sig om alla. Tänk att han blev känd igenom youtube.
Det ända jag önskar mig i födelsedagspresent är en biljett till någon av hans konserter. Jag hoppas verkligen att han kommer till sverige någon gång. GUUUUUUUUUD.
Nu ska jag kolla på bigbrother o sen ska jag sova.
Vi hörs, puss
Man kan ju inte säga att killen e inte e snygg?
Han e ju förfan den snyggaste killen som existerar på denna jord!
Jag e kär i honom förfan!

Underbara sooool!

      DATUM: 2011-04-09 TID: 13:03:02
Hej på er! Skriver ett turboinlägg nu
Ska till torget och möta upp bästavän. Vet inte vad vi ska göra. Hon mådde ju inte så bra igår men idag så kände hon sig lite bättre. Hon skrev att hon behövde komma ut i det fiiiina vårvädret. Solen lyser som fan här i göteborg. Härligthärligt! Så idag blir det jeansjackan för en gångs skull. Har beställt hem en skinnjacka men den kommer någon gång i nästa vecka tror jag. Hoppas att den passar bara..
Mamma beställde även hem ett par hunters till mig eftersom dom första vi köpte var för stora -.- men dom här ska nog passa. Nu ska jag borsta tänderna sen ut i friska luften. ha en bra dag så hörs vi senare ikväll/eftermiddag.
Puss


Haha, världens enklaste outfit (y)


Solisarna e på!

nu e det fredagsmyyyyyyys!

      DATUM: 2011-04-08 TID: 17:44:28
Ja förfan! Det blir eklandagården ikväll. Har inte varit där på typ.. 2 veckor?
Skulle igentligen till simoon idag, men det blev inte så så det blir en helkväll på eklandagården med massa chill folk ikväll. Låter inte helt fel?!
Får se hur länge jag stannar men jag tror att det blir ganska sent (a)
Ebba är sjuuuk/mensvärk/blablabla så hon e hemma idag. Träffar henne imon tror ja. Om hon mår bättre då.
Nu ska jag vänta på att klockan blir 10 över 6 så ska jag ta bussen to the eklandaaaa som suuuger igentligen men w/e. Hoppas att ni får en gryym fredag så hörs vi imon/ikväll.
Pööööööööösss♥


Såhär ser jag ut ikväll dåårå.




Bjuder på sista bilden. O fråga mig inte varför jag sitter på golvet :S

bigbrother ya0

      DATUM: 2011-04-04 TID: 22:17:46
Tjenaretjenare!
Kollar bigbrother nu. Bästa programmet helt klart! Skönt att vanessa e ute också. Hon va bara jobbig ändå.
Efter bigbrother hade jag tänkt sova. Börjar halv 10 imon, det e chill (;
Vet igentligen inte varför jag skriver detta inlägg. Men tänkte bli lite mer aktiv på o blogga. Såååååå...... vi hörs imon!
Puss

min älskling e tillbaka!

      DATUM: 2011-04-04 TID: 17:00:54
Jaaao. Min kära macbook har hittat hit.
Tycker det är 100 gånger roligare o blogga på macbooken än på min lilla vita. Den lilla e så seg lixom. Den här e snabb som attan! Haha.
Idag var det en vanlig skoldag Började halv 10 o slutade 20 i 4. Hela veckan är normal, vilket är både bra och dåligt. Hade matteprov idag också. Hann inte klart hela eftersom vi hade så lite tid -.- men tror att dom uppgifterna jag svarade på gick ganska bra. Hoppas på det iallafall. Det är tvärfint väder ute också. Sol och vindstilla! Våren är äntligen hääär! Fast förra gången jag skrev de började det snöa dagen efter så vi får se hur det blir denna gången...
Hade tänkt dra en sväng ner till gården sen. Bara för att jag tycker det är jättetråkigt att vara hemma. Men det kommer inte vara någon där eftersom allsvenskan börjar idag.
IFK Göteborg - Örebro. Vilka tror ni vinner? Jag tror/hoppas på IFK såklart.
Jag o ebba ska gå på blåvittmatcher iår. Har aldrig varit på en enda match. Så nååågon gång ska vi gå. Helst när dom möter något dåligt lag så dom vinner (;
Haha, jag är astaggad för nästa fredag redan. Bara för att denna fredagen som va inte blev som jag tänkt mig ska nästa bli bättre. Så nu taggar vi till max! Men det pratar vi mer om senare i veckan. Nu ska jag käka något.
Peace




jag hatar rubriker jao

      DATUM: 2011-04-03 TID: 11:27:15
Okej.. jag vet att jag suger på att uppdatera.
I fredags va det naaajz. Va med chill människor hemma hos simon. Fast jag o ebba va bara där i 40 minuter. Men på 40 minuter hinner man med mycket eller vad säger ni? (;
På bussen hem träffade vi challe. Lite kul info sådär va? Hemma hos ebba somna jag direkt. Med kläder o allt. Så dagen därpå vaknade jag o va hur sliten som helst. Har tappat rösten också. Inte kunnat prata på ett helt dygn nu typ. Mormor o morfar va här också. Haha, kul att prata med någon som bara nickar eller skakar på huvudet till
svar? ;$
Nu är det söndag. Olivia ska snart ha kalas. Jag vet inte om jag ska följa med eller inte. Tror att jag stannar hemma och försöker vila upp mig. Måste kunna gå till skolan imon för vi har matteprov o jag vill inte missa det. Så ska börja plugga lite nu hade jag tänkt mig. Jag ville bara säga att min helg har varit ruulig. Eller ja, fredagen iallafall.
Ska se om vi kan göra om det nästa också. O då ska jag fanimej också sova över.
Men nu ska jag duscha och sen plugga för fulla rullar. Vi hörs!
Puss


Bild från tylösand.