sticker till tandis snart!

      DATUM: 2011-05-31 TID: 13:59:53
Möter upp mami nu för att sticka till tandläkarn. Senare ikväll blir det bio med papi. Mys!
Hörs later duuudes.





sjukt gött väder ja0'

      DATUM: 2011-05-31 TID: 12:39:27
Hejhallå alla underbara människor!
Idag e det fett varmt ute. Sommaren är nog här nu :D
Idag så hade vi ''klassensdag'' i skolan. Lärarna hade bestämt att alla 7: or skulle spela brännboll. det va helt okey faktiskt. Gött väder osånt. Men lagen? Dom va helt ojämna så att ett lag va typ tio och ett annat lag 5 pers. Då funkar det ju lixom inte. Så jag blev arg och stack hem :$
Har duschat osånt nu. Bytt om till shorts och ska strax ner till köket o eta lite. Halv tre ska jag till tandläkaren. Döda mig? Jag hatar tandläkaren :(
Ikväll blir det kanske bio med papi. Baksmällan två ska vi se tror jag. Om han har bokat biljetter dåråå.
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
Peace

försov mig en timme :s

      DATUM: 2011-05-30 TID: 09:25:48
Jaaaahapp. Sista riktiga skoldagen idag och vad gör man? Jo, försover sig självklart!
Min väckarklocka ringde som vanligt vid åtta. Men jag har typ stängt av den i sömnen för när jag vaknar så har klockan plötsligt blivit nio! Jag börjar halv tio och det tar 40 min för mig att åka till skolan.. så nu sitter jag här och käkar frulle. Min buss kommer om 20 minuter. Jag e bara så jäkla trött på att försova mig. I mellanstadiet/lågstadiet försov jag mig aldrig. Det e nu på högstadiet som det händer ganska ofta. INTEBRA!
Nä, nu ska jag äta upp min frukost. Vi hörs sen
Puss



Min frukost.


kickar till beeestis snart

      DATUM: 2011-05-28 TID: 16:43:03
Ska bara käka lite och sen drar jag till ebba en sväng. Hennes pojkvän är där också.
Det blir väl bara att hänga o kolla på film eller nåt skulle jag tro. Det är ju skitväder som vanligt -.-
Är på sjukt dåligt humör idag. Och jag har inte ens en anledning till att vara sur. Vad e det med mig igentligen?
Det kan ju ifs bero på vädret man vafan. Nåt mer måste det vara. Haft lust att typ slå någon riktigt jävla hårt.
Hmm, söka hjälp kanske? Aja, hoppas det blir bättre när jag träffar folk.
Nu ska jag käka, vi hörs kanske senare
Puss


mitt hår har sin egna vilja idag..


dagens ''enkla'' outfit

It's friday friday

      DATUM: 2011-05-27 TID: 14:39:06
Tja!
Fredag idag. Hur gött? Min fredag ska jag spendera med ebba. Vi ska somsagt ha myys ikväll med film o glass osånt. Fast nu först ska jag duscha och byta om och lite sånt. Ska nog köra på min fake onepiece. Perfekt tillfälle ;)
Inte alls många dagar kvar i skolan heller. Våran sista riktiga skoldag med vanliga lektioner är på måndag. På tisdag har vi klassens dag och på onsdag fotbollstunering. Sen e man ju ledig torsdag, fredag och måndagen efter helgen. Sen slutar vi onsdagen den 8:onde. LÄÄÄÄNGTAR!
Nu ska jag ta nåt att äta o sätta på lite musik. Hörs innan jag åker.
Puss




Bjuder

du ska inte tro det bli sooommar, ifall inte nån sätter fart. NÄÄ, när fan kommer sommaren?

      DATUM: 2011-05-26 TID: 21:42:57
Sådär ja! Nu hade stenis tänkt gå upp till sitt rum o lägga sig o chilla i sängen framför teven.
Det låter fett chill! Såg nyss att det hade börjat regna också. Åh, jag vill ju ha värmee så man kan gå i shorts ;'(
Ser ut som att jag får vänta en vecka eller två på de.. men iallfall. Och som i inlägget under. Jag behöver verkligen någon som kan hjälpa mig fixa en snygg sommar design. Skulle bli sjukt glad om någon sötnos ville hjälpa mig? (a)
Ha de bra så hörs vi imorgon!
Kyss

?

      DATUM: 2011-05-26 TID: 19:43:18
NÅGON SOM SKULLE VILJA GÖRA EN DESIGN TILL MIG?
PANIK.

AFFE IS THA SHIT

      DATUM: 2011-05-26 TID: 17:14:52

Yoyoyoyoy, vad händer?
Hos mig är allt bra iallafall. Ebba sitter på bussen hem till gbg. Fast tyvärr e hon ''sjuk''. Men ska ändå hem till henne o ha filmkväll imon. Myyyys. Ikväll ska jag mysa med mami och olivia. Magnus e i sthlm så det blir en tjejkväll ikväll. Thaimat, film & popcorn blir det. Sitter just nu i köket o lyssnar på go musik. Och jag fyller år snart ju! Mindre än en månad kvar! Kommer bli fett. Och så önskar jag mig en kamera så att jag kan uppdatera mer med bilder ;)
Önskar mig även en onepice/ziperall. Pengar, piercingar, iPhoneskal och presentkort. får väl se vad man får och inte får haha. Hoppas mest på onepiece och kamera. Och jag vet att jag redan har en fake onepiece men jag vill ändå ha en äkta. För den som jag har nu e inte så speciellt skön. Visst, den passar perfekt o ha i väskan nu när det e sommar. För då skulle äkta onepiece va alldeles för varm men jag vill ha en och gå runt i hemma. Fattar ni?
Nä, nu ska jag sluta babbla och hitta på något vettigare att göra. Vi hörs!
Puss







Erkänner härmed att jag e sämst på att blogga!

      DATUM: 2011-05-25 TID: 18:41:28
Jaaa, men nu är det ju så att Isabelle har macbooken denna veckan och min lilla vita e sönder.
Det e verkligen inte meningen att bloggen ska bli lidande varje vecka men man kan ju inte göra så mke när man gjort sönder datan.. så ja, förvänta er inte speciellt mke uppdatering då jag inte sitter så ofta vid våran iMac som står nere i köket -.-
Idag är det iallafall onsdag. Skulle igentligen gått till gården men den är tydligen stängd pga utbildning? Så får se om jag drar dit på fredag istället. Ebba kommer ju hem imon! :D Får se om jag träffar henne imon eller på fredag. Har saknat henne som faaan! Inte lätt att vara borta från sin beestisfestis i fem dagar :'(
Jaja, nog om det. Har precis tagit en vaarm go dusch. Haha, duschade i typ 2 timmar. Så jäkla skönt! Hade matteprov B-Del idag också. Det gick åt helvete men vafan. Nu behöver jag inte plugga matte på tre månader typ!
Skolan är tvärsoft. I svenskan kollar vi på film. I spanskan kollar vi på film. I NO:n gör vi ingenting. So:n är jag klar med, matten är jag klar med. Engelskan spelar vi in en film.Jaa, ni hör ju. Allt e gräääjt!
Vädret är lite uppochner. Får hoppas på sol & värme lagom till skolavslutningen iallafall!
Nu ska jag poppa popcorn och sätta på en bra film. VI hörs väl någongång senare i veckan om jag får tid. Annars hörs vi när jag fått tillbaka macbooken.
Puss!



coolchey_97 chillar i sin onepiece nyduschad.
charmiga bilder

skitväder jaaaaaa0

      DATUM: 2011-05-22 TID: 19:42:45
Hej! Och förlåt för seg uppdatering.
Söndag idag. På förmiddagen va jag inne i stan med mami för att kolla avslutningsklänning. Det är ju bara typ två veckor kvar! Hittade en jättefin inne på missäy för bara 200 spänn! Rena kapet eller vad säger ni? (;
Hittade även en urgullig tunika också. Den kostade 200 den med. Så om jag får bra på mitt matteprov som e på tisdag får jag den. Haha, annars skulle mamma lämna tillbaka den vilket jag inte vill!
Sen kollade vi i nåra skoaffärer men hittade inga snygga så vi åkte till torget o där hittade jag ett par snygga från bianco. Perfekta sommarskor som man kan ha till allt möjligt. Så dom e lixom inte sådär överfina så att man bara kan ha dom på fester osånt. Och det e ju bra?!
Nu på eftermiddagen/kvällen har jag pluggat matte hela tiden. Tråkigt men jag måste verkligen få bra resultat och så har vi prov på HELA FUCKING MATTEBOKEN! :(
jaja, jag ser fram emot sommaren. Ska snart duscha och lägga mig o kolla på solsidan. Sen blir det lite mer plugg och sen en kopp té och en film. Det passar perfekt till detta äckliga skitvädret vi har i gbg. Usch o fy vad tråkigt!
& min käre bästavän ebba är i tallin nu. Med hela cafégruppen. Dom bor på lyxhotell med spa osånt. Och missar 4/5 dagar i skolan. Då kan man snacka lyx!
Juste! Jag köpte en ny piercing också. Den jag har i ny köpte jag i Thailand och jag tål den typ inte. Det blir infekterat och skit hela tiden. Så ska byta idag hade jag tänkt.
Ha en bra kväll så hörs vi igen senare säkert!
Puss


skolavslutningsklänning!
blogg.se försämrar bildkvaliteén -.-


min älskade tunika.
Btw, min rumpa e inte så stor och jag putar inte. Så kommentera inget om den taaack :D

swedish prov idaag

      DATUM: 2011-05-19 TID: 15:53:01
Hej på er!
Är hemma från skolan nu. Hade svenskaprov sista lektionen. Det gick väl.. sådär. Jag svarade på det jag kunde.
Just nu kollar jag 90210. Men ska snart sätta mig med matteboken hade jag tänkt mig. Eller jag vet inte. Det är ju så himla tråkigt men det måste ju göras.. aja, ska iallafall gå ner och hämta något att käka. Sen ska jag måla naglarna.
Vi hörs, puss

VÄNTAR PÅ BUSSÄÄN

      DATUM: 2011-05-19 TID: 08:01:46
Tjaaaaa, sitter just nu på radiomotets busshållsplats och väntar på 751 som ska ta mig till skolan. Bloggar från mobilen då det blir tyvärr ingen bild nu såhär på morgonen. Har ju svenskaprov idag. Får väl se hur det går. Ska göra mitt bästa helt enkelt. Slutar halvt tre så då blir det väl o åka hem o bara dega eller nåt. Men hursomhelst så hörs vi senare. Ha en bra dag! Puss

tillbaka igen. kanske

      DATUM: 2011-05-18 TID: 20:24:52
HAHA, HMMM.
- ja, man kan väl säga att jag hade en ganska lång bloggpaus? Nåt sånt iaf. Har verkligen inte haft någon lust o blogga alls men ska försöka nu igen.

Om mindre än tre veckor är det sommarlov. Det är helt sjukt! Har bara denna och nästa vecka kvar som är riktiga skoldagar. Resten är typ ''lekdagar'' eller vad man ska kalla det. Tvärsoft! Imon har jag svenskaprov. O nästa vecka e det matteprov på HEEEELA boken.. :s
Hmmm, tror jag måste plugga lite jättemycket inför det eftersom jag inte är så vääärldsbäst på matte. Får be ebba hjälpa mig. Värmen har också försvunnit för tillfället. Idag har det varit kallt o regnigt. Efter skolan stack jag o ebba till 421. Jag köpte nya hörlurar till min iPhone o ebba köpte en bikini, en magtröja och ett par cykelbyxor tror ja det heter? Och på lördag sägs det att jorden går under.. hahahaha. Tror gubben att vi bara ska försvinna helt plötsligt eller? Har han slagit i huvudet eller nåt? Aja, jag tror iallafall inte på det. Ebba åker till Tallin på lördag.. hon lämnar mig i fem dagar. Kommer känna mig mobbad.. fuck u ebba.
Och vet ni. Jag tror jag ska färga håret ljusare. Inte blondt men typ ljusbrunt. Mycket finare nu till sommaren. Och sen ska jag ta två hål till i öronen. Så jag har tre i ena och två i andra. NICE! Men det får vi se när det blir. Måste köpa avslutningsklänning och avslutningsskor också. Det får bli på lördag tror ja. Nu ska jag sluta skriva o plugga istället. Kan ju typ ingenting. Vi hörs kaaanske senare.
Puss





ni får stå ut med mina gulliga bilder (a)

söndag, IMON BÖRJR HELVETET

      DATUM: 2011-05-01 TID: 16:12:20
Hellu!
Idag sov jag ovanligt länge. Käkade frukost klockan 1 haha ;s
Men ganska skönt att sova ut. Nu ska jag snart träffa ebba angervall. Hon ska med mig till bolagret för det va typ någon rea där sa mamma o jag ska ju flytta upp på vinden så lika bra att åka dit o kolla om man hittar något snyggt.
Sen vet jag inte vad vi ska göra. Är sugen på sushi så kanske drar o köper de och går upp till sisjön o sätter oss eller nåt. Vad vet ja. Nu ska jag iallafall dra mig ner mot hallen o ta på mig skorna. Vi hörs ikväll.
Puss


oredigerad bild