sorrysorry

      DATUM: 2011-12-20 TID: 21:06:51
Förlåt för dålig uppdatering idag men jag hade ju somsagt mycket o göra...
Har iallafall precis packat klart och ska alldeles strax måla naglarna. Sen ska jag nog kolla ett avsnitt av glee. Blivit helt besatt. Varför har jag inte följt det innan lixom? Menmen.
Imon halv 5 flyger jag till sthlm. Så räkna inte med  uppdatering föra 7 iallafall. Ska se om jag o felix orkar dygna imon eftersom vi ska upp så tidigt och åka till sälen. Men vi får se hur det blir med deeet. Nu ska jag fixa klart det sista puss&hej!
arkivbild blöööö

goodnight babes!

      DATUM: 2011-12-19 TID: 21:55:29
Hey kåmpizar!
Tänkte bara säga godnatt hihi. Hittade lite av det jag skulle hitta idag. Köpte bla. sista julklapparna, en nyårsklänning och mina älskade Ugg's som jag har letat efter jättelänge! Men nu är dom äntligen mina.
Imon så händer det mycket. Sista dan innan jag åker ju. Först ska jag till skolan, sen ska jag till olivias skola o gör nåt, sen ska jag till svenska mässan (tror jag) och lämna julklappar till barn som bor på barnhem tillexempel. Tycker att man kan göra det eftersom man alltid har nåt skit som bara ligger och tar plats i rummet. Jag ger tillexempel bort 4 spel till småbarn och en victora secret parfym till barn i min ålder. Använder den ändå aldrig så varför ska jag ha den som inte ens uppskattar den lixom? Då kan lika gärna en chey som inte får fira jul på samma sätt som oss få den och bli jätteglad istället! :D
& sist så ska jag träffa ebba & simon tror jag. Säga hejdå typ haha. Byta julklappar osåntdär.
Men nu ska jag uppdatera min iPhone och sen ska jag sova. Vi hörs imon!
Puss


för nån dag sen i skolan hihi

I'm home

      DATUM: 2011-12-19 TID: 15:38:04
Tjatjatja.
Nu var måndags skoldag avklarad. Lite skönt sådär. Dessutom fick vi sluta 1 och en halv timme tidigare idag, hur nice är inte det?
Är iallafall hemma nu och ska käka lite fort. Sen ska jag iväg till stan med mami.
Nu är det bara två dagar kvar och sen är det jullov! Jag ska till sälen på torsdag så jag slutar redan på onsdag hihi. Ska flyga upp till sthlm då eftersom jag ska till sälen med papi, linda och felix.
För er som inte vet vilka linda & felix är så är det pappas tjej och hennes son. Det kommer iallfall bli skitmysigt tycker jag! Skidor, skidor, skidor & ännu mer skidor! :D
Nää nu ska jag äta lite, vi hörs ikväll. Puss!
typ två dagar gammal så den får duga ~

TODAY

      DATUM: 2011-12-19 TID: 09:01:41
Lite snabbt stressat inlägg nu på morgonen.
Ska alldeles strax ner och käka något sen ska jag ta bussen till skolan. Efter skolan ska jag med mami in till stan för att kolla på nyårsklänning och sånt där. Myyysigt!
Ni får iallafall en suddig bil på hur jag ser ut idag.
kofta - h&m
linne - gina tricot
byxor - bikbok

Ha en bra dag så hörs vi senare idag. Puss!

jag har tänkt på en sak...

      DATUM: 2011-12-18 TID: 22:40:16
Funderar starkt på att börja blogga igen.
Men jag är inte riktigt säker för om jag skaaa de så måste jag bättra mig på att uppdatera sådär typ varje dag.. minst. Och det är ju inte kul och läsa en blogg utan bilder så då måste jag bättra mig på och ta bilder också.. Men jag funderar på det och ska testa nu ett tag så får vi seeee dåva!
______________________________________________________________________________________________
Aja ska kanske berätta lite om mig själv då.
Jag heter Linnea och är 14 år. Bor i bästa staden göteborg och går i skolan i Mölndal. Jag är en väldigt social tjej som älskar folk haha. Nej men seriöst, tycker det är sjukt kul och träffa människor. Sen så tycker jag om det vanliga. Shopping, kläder, skor, killar, fika och ah ni vet. Personen som vet mest om mig och som har hjälp mig genom mycket är min bestis ebba alkehag. much love to henne ♥
Aaaaa, det va väl lite såndär bra och ha fakta om mig haha.
Nu ska jag sova.
Peace.