ojojojdåå.

      DATUM: 2011-03-13 TID: 00:56:36
Jag säger förlåt, även om det inte e någon som läser den här skitbloggen.
Men nu är det så att jag inte pallat blogga. Det har hänt så mycket just nu. Eller det händer fortfarande men ah. Ska försöka mitt bästa. Får macbooken imon så kan även ta lite kort också så att inläggen blir lite roligare. Men vad ska man skriva om då? Min kväll igår va kaoz. Drog till gården med ebba vid typ halv 9. Sa hejdå till bästa putte sen drog vi ut med filip o simon. Haha festa loss ;) nemen typ stod utanför ett tag osåånt.
Sen åkte ebba o jag till bron o vände eftersom vi hade så jäääkla tråkigt. Sen när vi skulle hem till ebba så hände de lite saker o ah. Inget som ska berättas här i vilket fall. Sov inte speciellt mke inatt. Lite ledsen kanske..
Nu idag har vi bara slappat o kollat film, drog hem vid halv sex typ o käkat sushi ♥
Sen drog magnus till casinot så jag och ollie e hemma själva, men hon sover nu.. eller kollar film. Jag vet inte om hon har somnat än :$
Jag är iallafall inte trött och kommer ändå inte kunna sova.. hade tänkt sitta uppe ett bra tag till. Får se hur det blir med det. Imon är det tråk-söndag igen. Hoppas den blir lite rulig ändå eftersom jag ska till ebba med b&j, varmchoklad osånt. Hon ska plugga så tänkte hålla henne social med att kolla på film hemma hos henne. Smart va?;)
Jao, lite sammanfattning av min helg där. Vi hörs säkert imon, om jag orkar och vill.

Puss


suddig bild osåånt, jag vill byta piercing men det är tre fucking veckor kvar tills jag får /:
STORT PROBLEM.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback